E-Book

Google+ Followers

Saturday, July 2, 2016

Bukan kerna visitor

Salam semua,

Aku dah masuk 30s tahun ni.
In fact dari Januari hari tu lagi.

Sejak masuk umur baru, aku rasa lain. Lain dari segala segi. Tapi yang paling ketara, aku perasan aku suka sangat taip status Facebook aku panjang-panjang. Maka baiklah aku rasa aku tulis dalam medium blog ni.

Lagi pun, aku rasa taknak teruskan blog aku yang lama tu dah.
Terlalu 'berhingus' dan money + visitor + unique visit oriented.
Sampai aku sendiri pun dah malas nak perkemaskan.

Biarlah dia kat sana.

Kali ni aku menulis memang niat bukan untuk visitor dan duit.
Aku taknak letak iklan kat sini.

Ini memang tempat aku membebel.

Chiow.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...