E-Book

Google+ Followers

Saturday, October 29, 2016

Cuma Kadang Kala Aku Terkenang

Walaweh tajuk entry yang boleh disalah anggap.
Tak, bukan mengenang ex boyfriends (macamlah ramai bebenor).

Cuma kadang kala aku terkenang blog lama.

Pada yang belum tau, dulu aku ada blog lain.
Blog yang asalnya suci, lepas tu aku nodai dia dengan iklan.
Jadi semua entry aku tidak setulus (puihh) ikhlas bercerita dari hati, jauh sekali dek kerana minat terhadap penulisan.

Dulu aku gila trafik.
Segala cara aku cuba agar blog aku dapat trafik.
Semua sebab nak dapat duit dari pengiklanan.

Tapi mungkin sebab masa tu aku tak ada punca pendapatan tetap, jadi crucial la dia sebagai lubuk duit poket.




Pergh kau tengok tu total page view blog lama aku.

Tak apalah.

Semuanya tinggal kenangan.

Itu pun, banyak entry merapu aku dah delete.
Adalah dekat 300 entry aku delete.
Kah kah!

Biarlah, barang yang lepas jangan dikenang~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...