E-Book

Google+ Followers

Friday, October 28, 2016

Menusuk Kalbu

~~Beberapa minggu yang lepas~~

-Perbualan 1-

"Mie, kau tau tak, nanti hujung Oktober, cerita Rock Bro nak keluar. Yeayy!"

"Yeke."

"Haah. Cerita Rock yang last Mamat Khalid kata"

"Ok."


-Perbualan 2-

"Mie, tadi aku tengok kat facebook, list peserta Gegar Vaganza 3 dah keluar! Yeayy!"

"Yeke. Bila startnya?"

"16 Oktober! Aku ingat lagi masa tengok Gegar Vaganza 2 masa tengah pantang lepas bersalin amir haritu. Tak sabar!! Haha.. ada Ameng!"

"Ok."


-Perbualan 3-

*pasang lagu Rem

"Nie, apa yang tersengih-sengih sorang-sorang tu"

"Ahad ni GV3 start.. Bla bla bla.. Ameng.. bla bla bla Nabil.. bla bla bla.. Gmie Tak suka Tak Apa bla bla bla.. *excited cerita pasal GV"

"Oh Ahad ni ke. Hmm aku ingat nak carik kelas mengaji la kasi kau masuk, nak? Kah kah kah!"

Deng!

Terngiang-ngiang lagu Cita Citata..

Sakitnya tuh di sini sungguh!
Haha..

Oh perli ye..
Ceh.



Ya, itulah sebab aku jatuh hati kat laki aku ni dulu, bila nampak aku dah jauh tak sedar diri tu, mesti slow-slow dia 'tampar'..
kikikih..

Baiklah bang.
Jomlah solat jemaah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...